Ponad 3000 organizacji zbiera już z FaniMani!
Już ponad 3000 organizacji zbiera środki za pośrednictwem serwisu FaniMani.pl. Łącznie zebrały one ponad 350 tysięcy złotych, nic za to nie płacąc. Kwota ta została zebrana przy okazji codziennych zakupów w sklepach internetowych.
2017-06-09, 15:06

W serwisie FaniMani.pl można zbierać darowizny przy okazji zakupów w 916 sklepach internetowych. Wśród organizacji korzystających z serwisu znajdują się fundacje, stowarzyszenia, harcerze, klasy szkolne, drużyny sportowe i inne inicjatywy społeczne. Każda organizacja zbierająca na FaniMani.pl otrzymuje dzięki temu średnio 2,5% wartości zakupów. FaniMani.pl to pierwszy i jedyny tego typu serwis w Polsce.

Pomaganie wybranej przez siebie organizacji na FaniMani.pl jest proste i nic nie kosztuje - wystarczy przejść przez stronę FaniMani.pl i zrobić zakupy tak jak zwykle a część wartości zamówienia trafi do wybranej organizacji. Kupujący płaci za zakupy tyle co zawsze a przy okazji może pomóc wybranej inicjatywie społecznej.

Aby ułatwić wspieranie wybranej organizacji podczas zakupów przygotowano specjalną Przypominajkę informującą o możliwości wygenerowania darowizny przy tej okazji.

Działając w ten sposób Przypominajka dba o to, żeby nie zapomnieć o darowiźnie podczas zakupów w internecie. Zarówno użytkownicy, jak i organizacje mogą zapraszać znajomych do wspierania przy okazji zakupów korzystając w tym celu z bezpłatnych materiałów promocyjnych przygotowanych przez FaniMani.pl.

FaniMani to wiele okazji...do pomagania!

Zobacz, jak działa FaniMani.pl

Zainstaluj przypominajkę: https://fanimani.pl/aplikacje/